Vakantiedialysecentrum De Banjaard

Vakantiedialysecentrum De Banjaard is onderdeel van DialyseZorg Zeeland. DialyseZorg Zeeland werkt op 2 locaties. Behalve in het vakantiedialysecentrum zijn we ook gevestigd in het Admiraal De Ruijter Ziekenhuis in Goes.

Vakantiedialysecentrum De Banjaard is in 2000 gebouwd speciaal voor het verzorgen van vakantiedialyses. Het gebouw ligt op het vakantiepark Noordzee R├ęsidence De Banjaard te Kamperland, direct aan de dijk en het strand. Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelen. Er is een eigen parkeerplaats voor pati├źnten en hun familie.

Behandelingen

Vakantiedialysecentrum De Banjaard werkt met Gambro-machines van het type AK200 ultra S. Hiermee zijn alle moderne behandelmethodes mogelijk, waaronder ook HDF online. Het personeel is uiteraard geschoold in deze behandelingen en in alle soorten van vaattoegang, zoals verschillende soorten shunts en naalden, buttonholes en katheters. Flexibiliteit en het tegemoetkomen aan uw wensen is voor ons team vanzelfsprekend!

Eens per week is er een internist-nefroloog van het ADRZ ziekenhuis aanwezig voor het beantwoorden van vragen, behandelen van medische klachten of het zonodig aanpassen van de behandeling. Elk jaar vanaf Pasen zijn wij geopend op maandag- woensdag- en vrijdagochtend en kunt u worden aangesloten vanaf 9 uur. In het hoogseizoen is er ook een middaggroep die om 14 uur begint.

Meer weten over het Vakantiedialysecentrum? Klik hier >

Het Vakantiedialysecentrum bevind zich op minder dan 100 meter afstand van Noordzee Boulevard 34.